Marinade til grillkjøtt
Ønsker du litt forandring på grillkjøttet eller har du ikke hatt tid til å mørne det tilstrekkelig, så anbefaler Superkokken at du marinerer kjøttet noen timer før du griller det. Her får du oppskrift på en smaksrik og effektiv marinade.
3 ferske chilli
1 løk
3-5 fedd hvitløk
1 dl sitronsaft
1/2 dl olje
½ dl vin
Chilli kuttes i skiver, fjern frøene. Finhakk løken og hvitløken. Tilsett sitronsaft, olje og vin. Alle ingrediensene blandes og helles i en plastpose. Kjøttet legges i posen – la ligge i kjøleskap i 3-4 timer. Snu på posen med jevne mellomrom slik at alt kjøttet kommer i kontakt med marinaden.
La kjøttet hvile i romtemperatur i ca 30 minutter, tørk det godt og grill!
Stikkord:
chilli, Hvitløk, løk, olje, sitronsaft, vin
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar