Pølser (Luganighetta) og spareribs

Spareribs (Costine) og ferske italienske pølser på ute-grillen før vinteren kommer!

Legg hele spareribs-stykkene på grillen på svak til medium varme. Etter ca 3/4 time skrur du opp varmen slik at de får en pen farge. Pensle underveis med din favoritt-marinade.

Superkokken i dette tilfellet, Gianni Gerosa fra Ticino – flerårig sveitsisk grillmester – legger ferske luganighetta-pølser på grillen mot slutten av steketiden til spareribsen . Samt store skiver av squash.

Ferske pølser får man ikke tak i her i landet. Vi får se hva Vulkan kan stille opp med. I alle tilfeller – det kan være like greit å lage dem selv. Klikk her og se hvordan du gjør det.

Det hele serveres med en grønn salat og/eller poteter. Og squash.

Ottimo e abbondante – bravo Gianni è buon appetito!


Stikkord:
, , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar