Pølser (Luganighetta) og spareribs
Spareribs (Costine) og ferske italienske pølser på ute-grillen før vinteren kommer!
Legg hele spareribs-stykkene på grillen på svak til medium varme. Etter ca 3/4 time skrur du opp varmen slik at de får en pen farge. Pensle underveis med din favoritt-marinade.
Superkokken i dette tilfellet, Gianni Gerosa fra Ticino – flerårig sveitsisk grillmester – legger ferske luganighetta-pølser på grillen mot slutten av steketiden til spareribsen . Samt store skiver av squash.
Ferske pølser får man ikke tak i her i landet. Vi får se hva Vulkan kan stille opp med. I alle tilfeller – det kan være like greit å lage dem selv. Klikk her og se hvordan du gjør det.
Det hele serveres med en grønn salat og/eller poteter. Og squash.
Ottimo e abbondante – bravo Gianni è buon appetito!
Stikkord:
itaienske pølser, luganighetta, pølser, Spareribs, squash, Zucchine
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar