Linguine med tomtatsaus

Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

Ingredienser:

1 Løk, skjært i biter
1 Gulrot, skjært i biter
1 Selleri-stang, skjært i biter
2 Hvitløkfedd
Olje
Valgfritt: 2 ansjosfileter, samt eventuelt en liten boks tunfisk
En boks hermetiske tomater, pureres
1 ss Tomatpurè
Linguine, eller annen båndpasta
Parmesan

Ha løk, hvitløk, gulrot og selleri i en kjøkkenmaskin, tilsett eventuelt litt vann og purér grønnsakene.

Varm opp olje i en kasserolle, og tilsett de purerte grønnsakene. La det surre 7-10 minutter.
Dersom du ønsker en ekstra smaksforsterker tilsetter du nå ansjosfiletene og løser dem opp i grønnsakene, samt tunfisken og moser det med en gaffel. la dette surre noen minutter.

Tilsett de purerte tomatene, tomatpure og la sausen småputre i 40-45 minutter.

Kok pastaen al dente, bland med tomatsausen, og legg opp på tallerkener.
Serveres eventuelt med litt raspet parmesan.


Stikkord:
, , , , , , , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar