Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Ingredienser:
1 Løk, skjært i biter
1 Gulrot, skjært i biter
1 Selleri-stang, skjært i biter
2 Hvitløkfedd
Olje
Valgfritt: 2 ansjosfileter, samt eventuelt en liten boks tunfisk
En boks hermetiske tomater, pureres
1 ss Tomatpurè
Linguine, eller annen båndpasta
Parmesan
Ha løk, hvitløk, gulrot og selleri i en kjøkkenmaskin, tilsett eventuelt litt vann og purér grønnsakene.
Varm opp olje i en kasserolle, og tilsett de purerte grønnsakene. La det surre 7-10 minutter.
Dersom du ønsker en ekstra smaksforsterker tilsetter du nå ansjosfiletene og løser dem opp i grønnsakene, samt tunfisken og moser det med en gaffel. la dette surre noen minutter.
Tilsett de purerte tomatene, tomatpure og la sausen småputre i 40-45 minutter.
Kok pastaen al dente, bland med tomatsausen, og legg opp på tallerkener.
Serveres eventuelt med litt raspet parmesan.
Stikkord:
ansjos, gulrot, Hvitløk, linguine, løk, olje, ost, Parmesan, selleri, tomater, tomatpuré, tunfisk
Del med andre:
2 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar