Kyllingkjøttboller med chili
Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
Vi lager en stor porsjon, ettersom de er greie å fryse, i tillegg til at du får brukt opp hele boksen med Cottage Cheese.
Ingredienser
800g kyllingkjøttdeig
2 egg
salt og pepper
2 røde chili
1 fedd hvitløk
300g Cottage Cheese
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 240C.
Bland sammen kyllingkjøttdeigen og eggene.
Tilsett salt og pepper.
Finhakk hvitløk og chili og bland inn i farsen.
Til slutt blander du inn en boks med Cottage Cheese (300gram) i farsen.
Form små boller og legg dem i et dypt stekebrett. Sett stekebrettet i stekeovnen i ca 30 minutter.
Kyllingkjøttbollene kan serveres som hovedrett med ris og en god saus, eller som en forrett med Sweet Chili Saus og Barbequesaus som «dip». Slipp fantasien løs!
Stikkord:
boller, chili, cottage cheese, Egg, forrett, hovedrett, Hvitløk, kyllingkjøttboller, kyllingkjøttdeig, Pepper, salt, tapasrett
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar