Kyllingkjøttboller med chili

Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.

Vi lager en stor porsjon, ettersom de er greie å fryse, i tillegg til at du får brukt opp hele boksen med Cottage Cheese.

Ingredienser

800g kyllingkjøttdeig
2 egg
salt og pepper
2 røde chili
1 fedd hvitløk
300g Cottage Cheese

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 240C.

Bland sammen kyllingkjøttdeigen og eggene.

Tilsett salt og pepper.

Finhakk hvitløk og chili og bland inn i farsen.

Til slutt blander du inn en boks med Cottage Cheese (300gram) i farsen.

Form små boller og legg dem i et dypt stekebrett. Sett stekebrettet i stekeovnen i ca 30 minutter.

Kyllingkjøttbollene kan serveres som hovedrett med ris og en god saus, eller som en forrett med Sweet Chili Saus og Barbequesaus som «dip». Slipp fantasien løs!


Stikkord:
, , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar