Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon.
Ingredienser (2 porsjoner)
2 kyllingfileter uten skinn
2 skiver Serrano
2 skiver brie
timian
salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
Lag et snitt i kylling og legg en skive med brie og litt timian inni fileten.
Surr en skive med Serrano rundt kyllingfileten.
Vi stekte kyllingen på grillen, men du kan også legge den i en ildfast form og ha den i ovnen.
I ovnen stekes kyllingen på 200 grader i ca. 20 minutter.
Stikkord:
brie, fileten, kylling, kyllingfilet, kyllingrett, Pepper, salt, serranoskinke, timian
Del med andre:
1 kommentar
Så fantastiskt gott
Legg til en kommentar