Kylling med ris, tomatsaus og ost

Lett og rask mat – kylling, tomatsaus og ris – toppet med ost

Ingredienser:

1 ss olje
1 ss smør
1 liten løk, finhakket
1 hvitløkfedd, finhakket
basilikum
2 kyllinfileter skåret i biter 2×2 cm
1 boks hermetiske tomater, finhakket
Ris
Revet ost

Sett først risen på koking i en kasserollen.

Ha olje og smør i en sautepanne og fres løk. ha i hvitløk og la den bli gylden.
Tilsett kyllingbitene og la de steke til de blir pent brune.
Tilsett de hermetiske tomatetene og la det hele småputre i ca 20-25 minutter, eller til oljen kommer opp til overflaten.

Fordel ris på tallerkener. Hell over kyllingbiter og fordel deretter tomatsaus over.

Strørevet ost over. Enkelt og greit.


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar