Kylling med ris, tomatsaus og ost
Lett og rask mat – kylling, tomatsaus og ris – toppet med ost
Ingredienser:
1 ss olje
1 ss smør
1 liten løk, finhakket
1 hvitløkfedd, finhakket
basilikum
2 kyllinfileter skåret i biter 2×2 cm
1 boks hermetiske tomater, finhakket
Ris
Revet ost
Sett først risen på koking i en kasserollen.
Ha olje og smør i en sautepanne og fres løk. ha i hvitløk og la den bli gylden.
Tilsett kyllingbitene og la de steke til de blir pent brune.
Tilsett de hermetiske tomatetene og la det hele småputre i ca 20-25 minutter, eller til oljen kommer opp til overflaten.
Fordel ris på tallerkener. Hell over kyllingbiter og fordel deretter tomatsaus over.
Strørevet ost over. Enkelt og greit.
Stikkord:
Basilikum, hermetiske tomater, hvitløkfedd, kyllinfileter, løk, olje, ost, ris, Smør
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar