Krabbe-suppe
Det er ikke så ofte Superkokken spiser krabbe, så når denne suppen kommer, da tas alt det tapte igjen. Nå har du enda en super måte å tilberede krabbe på når du er ute og kjøper fylte krabbeskjell, og ikke helt vet hvordan du skal gjøre det denne gangen.Ingredienser ( 4 personer)
600g kokt krabbekjøtt
1 ss smør
2 hvitløkfedd, finhakket
1 stor løk, hakket
1 liter kraft
1 tørket chili, knust
1 stilk med bladpersille, finhakket
salt
Ta ut alt krabbekjøtte og skyll det. Pass på å fjerne eventuelle rester av skallet.
Grovhakk krabbekjøttet og brun det lett i en panne med varmt smør. Mot slutten tilsettes chili, hvitløk og løk.
La det putre et par minutter, og hell deretter kraften over og la det koke opp.
Server suppen straks, hell den i varme tallerkener og strø over litt persille til slutt.
Server med ristet brød og smør.
Stikkord:
bladpersille, chili, finhakket, Hvitløk, krabbekjøtt, løk, salt, Smør
Del med andre:
2 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar