Kjøttboller med koriander
Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
Ingredienser:
1/2 kg karbonadedeig
2-3 hvitløksfedd
1 håndfull koriander
salt og pepper – ca 1 ts av hver
Tilbehør:
1 løk
1-2 små syltet agurk
noen rødbeter og
oliven, om du vil
Brød eller poteter går også greit, eller en salat eller litt bulgur…. Velg det som smaker deg best!
Slik gjør du det:
Skjær opp løken i fine ringer og stek den godt brun i en jernpanne. Kjøttbollene lager du enkelt og greit med å finhakke koriander og hvitløk før du blander det inn i karbonadedeigen sammen med salt og pepper. Lag små kjøttboller som du steker godt på begge sider. Mens kjøttbollene steker, lager du ferdig tilbehøret. Sim salabim – retten er ferdig til servering.
Stikkord:
agurk, brød, bulgur, Hvitløk, karbonadedeig, koriander, oliven, Pepper, poteter, rødbeter, salat, salt
Del med andre:
2 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar