Jordbær med mascarponekrem
Kombinasjonen med jordbær og mascarponekrem passer perfekt når du er sugen på noe søtt en kveld.
Den er enkel å lage og er noe de fleste liker. Denne passer perfekt til å nytes en varm sommerkveld på terrassen.
Ingredienser
1 boks jordbær
4 eggehviter
4 eggeplommer
4ss sukker
4ss mascarpone
smak til med konjakk
Fremgangsmåte
Skjær jordbærene i små biter, bland inn litt sukker og sett dem i kjøleskapet inntil de skal serveres.
Deretter visper du sammen eggehviter og sukker til en luftig marengs.
Bland sammen mascarpone og eggeplommene før du vender det forsiktig inn i marengsen.
Når du har blandet det sammen, smaker du forsiktig til med litt konjakk. Deretter settes blandingen kaldt til servering.
Ha bærene i en skål og fyll på med mascarponekrem. Pynt gjerne med et jordbær og en stroopwafel, slik som Superkokken.
Stikkord:
eggehviter, eggeplommer, jordbær, konjakk, mascarpone, sukker
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar