«Italienske» ostesmørbrød

I kveld har Superkokken kost seg med en spennende variant av ostesmørbrød. Disse delikate «italienske» ostesmørbrødene passer både som en kveldssnack eller som forrett i selskap.

Ingredienser (forrett/snacks til 4 personer):

Olivenolje
8 baguettskiver
16 skiver mozzarella
8 skiver parmaskinke (andre typer spekeskinke kan brukes)
Basilikum, tørket eller fersk
Ruccolablader til pynt

Fremgangsmåte:

Ha olivenolje på et fat/lav skål. Skjær en baguett i skiver og dypp over- og under-flaten av hver skive i oljen.

Legg alle de oljesmørte skivene på et stekebrett. Dryss på litt basilikum. Legg deretter parmaskinke over og avslutt med en til to skiver fersk god mozzarella.

Stek smørbrødene på 200 grader til osten er smeltet og brødet ser sprøtt ut.

Før servering legg opp smørbrødene på en tallerken, og pynt med frisk ruccola. Nyt.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar