Italiensk potetsalat

Enkel og smaksrik potetsalat som går godt til grillmat. Enkel å lage – fantastisk smak.

Ingredienser:

ca 12 gode kokepoteter.
3-4 ss hvitvinseddik
Salt
God, fruktig, grønn olivenolje

Kok potetene med skallet på. Pass på at de ikke overkokes. De skal være slik at når du har skrelt dem, kan du skjære dem i ca 6mm tykke skiver som ikke faller i stykker.

Skrell dem så snart du har slått av vannet og du klarer å holde i dem. Skjær dem i skiver og legg alle i en serveringsbolle. Mens de ennå er varme – hell over eddiken og bland i forsiktig forsiktig.

Straks de er klare til å serveres strør du salt over og 3 sekunder med helletuten fra olivenoljen.

Bland forsiktig slik at skivene ikke brekkes opp.

Fantastisk enkel og smaksrik salat til grillmat, til buffeten – eller alt annet du liker å servere potet til.


Stikkord:
, , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar