Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?

Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?

Denne middagen lager seg stort sett på på grillen. Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillen til det begynner å bli sprøtt på utsiden.

Grill det sammen med hjemmelagede pølser eller annet godt du liker.

Grønnsaker bestående av kålrot i biter og løk skjært i båter, pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Etter ca 15 – 20 minutter er de ferdige.

Potetsalat:
Bland 3 dl naturell youghurt og 3 dl majones, smak til med salt og hvit pepper. Kok 10-12 poteter, skjær dem i store biter og vend det inn i majonesen sammen med en liten eller en halv stor purreløk skjært i skiver.


Stikkord:
, , , , , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 Arild { 14.11.11, Kl: 21:01 }

Fin nettside med mange nydelige bilder!

Enig i at det ikke er noen grunn til å sette inn grillen, den må være tilgjengelig hele året.

Ser ut for at du er veldig glad i pølser, lager du alle de du har avbildet selv?

Arild

2 Superkokken { 14.11.11, Kl: 22:14 }

Takk for hyggelig tilbakemelding!
De fleste har jeg laget, ja, og da ligger linken til oppskriften der. Andre pølser er laget av pølsemaker Max Haug som holder til i byen Riva San Vitale i den italienske delen av Sveits, Ticino.

Superkokken :-)

Legg til en kommentar