Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?
Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?
Denne middagen lager seg stort sett på på grillen. Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillen til det begynner å bli sprøtt på utsiden.
Grill det sammen med hjemmelagede pølser eller annet godt du liker.
Grønnsaker bestående av kålrot i biter og løk skjært i båter, pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Etter ca 15 – 20 minutter er de ferdige.
Potetsalat:
Bland 3 dl naturell youghurt og 3 dl majones, smak til med salt og hvit pepper. Kok 10-12 poteter, skjær dem i store biter og vend det inn i majonesen sammen med en liten eller en halv stor purreløk skjært i skiver.
Stikkord:
kålrot, løk, majones, Pepper, pinnekjøtt, potet, purre, pølser, salt, yoghurt
Del med andre:
2 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar