Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?
Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?
Denne middagen lager seg stort sett på på grillen. Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillen til det begynner å bli sprøtt på utsiden.
Grill det sammen med hjemmelagede pølser eller annet godt du liker.
Grønnsaker bestående av kålrot i biter og løk skjært i båter, pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Etter ca 15 – 20 minutter er de ferdige.
Potetsalat:
Bland 3 dl naturell youghurt og 3 dl majones, smak til med salt og hvit pepper. Kok 10-12 poteter, skjær dem i store biter og vend det inn i majonesen sammen med en liten eller en halv stor purreløk skjært i skiver.
Stikkord:
kålrot, løk, majones, Pepper, pinnekjøtt, potet, purre, pølser, salt, yoghurt
Del med andre:
2 kommentarer
Fin nettside med mange nydelige bilder!
Enig i at det ikke er noen grunn til å sette inn grillen, den må være tilgjengelig hele året.
Ser ut for at du er veldig glad i pølser, lager du alle de du har avbildet selv?
Arild
Takk for hyggelig tilbakemelding!
De fleste har jeg laget, ja, og da ligger linken til oppskriften der. Andre pølser er laget av pølsemaker Max Haug som holder til i byen Riva San Vitale i den italienske delen av Sveits, Ticino.
Superkokken
Legg til en kommentar