Frø-Knekkebrød

Blir du lei av å spise brød, hvorfor ikke lage denne lette varianten av knekkebrød som en avveksling?
Dette er sunne saker (og superbra om du velger økologiske ingredienser), godt og gir masssssse energi  😉
Maler du opp knekkebrødene, kan du bruke det som strø på frokostyoghurten eller sammen med annen frokostblanding.

Dette trenger du:
2 dl grovt rugmel
2 dl solsikkekjerne
2 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerne
Alternativt: linfrø (jeg bruker 1 dl sesamfrø og 1 dl linfrø)
1 ts salt
5-6 dl lunkent vann

Bland det tørre og tilsett vannet. La stå i 5-15 minutter.

Deretter helles blandingen over i ovnskuff dekt med bakepapir.  Stekes i varmluft på 180 grader, ca 1 time.
Del opp mens den er varm (ta gjerne mindre stykker enn vanlige knekkebrød, for det er mektige saker).

 


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

1 kommentar

1 Leila { 01.11.11, Kl: 22:34 }

Mmmm, ser godt ut:)

Legg til en kommentar