Frø-Knekkebrød
Blir du lei av å spise brød, hvorfor ikke lage denne lette varianten av knekkebrød som en avveksling?
Dette er sunne saker (og superbra om du velger økologiske ingredienser), godt og gir masssssse energi 😉
Maler du opp knekkebrødene, kan du bruke det som strø på frokostyoghurten eller sammen med annen frokostblanding.
Dette trenger du:
2 dl grovt rugmel
2 dl solsikkekjerne
2 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerne
Alternativt: linfrø (jeg bruker 1 dl sesamfrø og 1 dl linfrø)
1 ts salt
5-6 dl lunkent vann
Bland det tørre og tilsett vannet. La stå i 5-15 minutter.
Deretter helles blandingen over i ovnskuff dekt med bakepapir. Stekes i varmluft på 180 grader, ca 1 time.
Del opp mens den er varm (ta gjerne mindre stykker enn vanlige knekkebrød, for det er mektige saker).
Stikkord:
gresskarkjerne, linfrø, rugmel, salt, sesamfrø, solsikkekjerner, Vann
Del med andre:
1 kommentar
Mmmm, ser godt ut:)
Legg til en kommentar