Fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
Ingredienser:
500 g sei
500 g torsk
3-4 ts salt
1 ts pepper
estragon etter smak, ca en klype
2-3 dl helmelk
1 egg
1 ss maisenna
purreløk
Fremgangsmåte:
Del fisken i passelige biter og kjør den sammen med resten av ingrediensene i en food prosessor. Sjekk at fiskefarsen er passe malt – unngå at den blir for finmalt. Smak deg frem for sikkerhetsskyld.
Formes til fiskekaker som du steker i olje og smør.
Stikkord:
Egg, estragon, maisenna, melk, olje, Pepper, purreløk, salt, sei, smor, torsk
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar