Fiskekaker

Fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…

Ingredienser:

500 g sei
500 g torsk
3-4 ts salt
1 ts pepper
estragon etter smak, ca en klype
2-3 dl helmelk
1 egg
1 ss maisenna
purreløk

Fremgangsmåte:

Del fisken i passelige biter og kjør den sammen med resten av ingrediensene i en food prosessor. Sjekk at fiskefarsen er passe malt – unngå at den blir for finmalt. Smak deg frem for sikkerhetsskyld.

Formes til fiskekaker som du steker i olje og smør.


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar