Fettuccine med fersk sopp

Fersk sopp og pasta  – vidunderlig kombinasjon

Ingredienser til 4:

6-700 g fersk sopp
2 ss smør
2 ss olje
1 liten løk, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket
3 ss hakket bladpersille
3-4 ss Parmesan eller Pecorino
5oo g Fettuccine
Salt
Pepper

Rens soppen. Er det små sopp kan du bruke dem hele.
Ha all soppen i en kasserolle på medium varme og forvell den i ca 10 minutter.
Soppen avgir såpass mye vann at det er i utgangspunktet ikke er nødvendig å tilsette vann. Skulle det bli tørt tilsetter du litt vann.

Sil av vannet og sett soppen til side.

I en sautepanne har du i smør og olje på medium varme og tilsette løk og lar den bli gylden. Tilsett hvitløk, rør om og la det surre ett minutt eller to.

Tilsett så soppen, og la den varmes opp. Rør inn persille.

Bland godt soppen med den kokte pastaen. Ta av varmen og tilsett osten.

Fordel på tallerkener og server.


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar