Ferske hjemmelagde engelske Bangers

Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia.  Disse er gode til andre tider av døgnet også!

Engelske frokostpølser (Bangers) 2 kg:
2 kg svinekjøtt (20-30% fett)
2 ts salt
2 ts hvit pepper
1 1/2 ts tørket salvie
1 ts malt ingefær
1/2 ts muskat
1/2 tørket timian

Pølseoppskriften ovenfor behøves nødvendigvis ikke legges i tarm.
Alle ingrediensene kan blandes. Deretter lager du tynne små hamburgere, som kan være praktisk å steke eller bare varme opp til frokost, eller når det måtte være.
I USA er det ganske vanlig å lage slike ‘Breakfast Patties’ istedet for pølser.

Skal du lage pølser av dem, er det viktig å huske på at utstyr og kjøtt må være kaldt.
Fremgangsmåte for hvordan du lager dine egne pølser kan du lese mer om her.


Stikkord:
, , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar