Ferske hjemmelagde engelske Bangers
Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia. Disse er gode til andre tider av døgnet også!
Engelske frokostpølser (Bangers) 2 kg:
2 kg svinekjøtt (20-30% fett)
2 ts salt
2 ts hvit pepper
1 1/2 ts tørket salvie
1 ts malt ingefær
1/2 ts muskat
1/2 tørket timian
Pølseoppskriften ovenfor behøves nødvendigvis ikke legges i tarm.
Alle ingrediensene kan blandes. Deretter lager du tynne små hamburgere, som kan være praktisk å steke eller bare varme opp til frokost, eller når det måtte være.
I USA er det ganske vanlig å lage slike ‘Breakfast Patties’ istedet for pølser.
Skal du lage pølser av dem, er det viktig å huske på at utstyr og kjøtt må være kaldt.
Fremgangsmåte for hvordan du lager dine egne pølser kan du lese mer om her.
Stikkord:
hvit pepper, ingefær, jul, muskat, salt, svinekjøtt, timian, tørket salvie
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar