Fennikelsalat med ørret
Denne deilige og sunne salaten ble til etter at jeg hadde bakt en altfor stor ørret og av restematen fikk jeg en flott lunsjsalat.
Ingredienser:
Kokt eller stekt ørret
2 fennikel
Salt og pepper
Olivenolje
Hvitvinseddik eller hvit balsamico
Pass på at fisken er fri for ben og del den deretter i små biter. Skjær rå fennikel i løvtynne skiver på mandolin. Bland fisk og fennikel, krydre med salt, pepper og ha olje og eddik over blandingen. La det få stå og trekke litt før du serverer. Pynt med fennikelkvastene.
Til denne salaten kan du også bruke annen type fisk.
Stikkord:
fennikel, hvit balsamico, hvitvinseddik, Olivenolje, Pepper, salt, ørret
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar