Eisbein

Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.

Ingredienser:
1 røkt svineknoke

Kok knoken i vann i ca 1/2 time.
Ta den opp og la den renne av sen, og legg den deretter i en ovnsskuff og sett den i ovnen på ca 180 grader.

Gi den inntil et par timer i ovnen, slik at kjøttet løsner fra benet.

Mot slutten kan du sette på grillen slik at du får sprø svor.

Ta den ut av ovnen, la den hvile seg i 10 minutter og skjær deretter knoken i serveringssstykker.

Server med rådkål og kokte eller ovnsbakte poteter – som du legger inn i ovnen ca en tre kvarter før knoken er ferdig.

 


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar