Eisbein
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.
Ingredienser:
1 røkt svineknoke
Kok knoken i vann i ca 1/2 time.
Ta den opp og la den renne av sen, og legg den deretter i en ovnsskuff og sett den i ovnen på ca 180 grader.
Gi den inntil et par timer i ovnen, slik at kjøttet løsner fra benet.
Mot slutten kan du sette på grillen slik at du får sprø svor.
Ta den ut av ovnen, la den hvile seg i 10 minutter og skjær deretter knoken i serveringssstykker.
Server med rådkål og kokte eller ovnsbakte poteter – som du legger inn i ovnen ca en tre kvarter før knoken er ferdig.
Stikkord:
eddik, epler, Grønnsakbuljong, karve, løk, Pepper, poteter, rødkål, rødvin, salt, svineknoke
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar