Eggesalat med skinke og tomat
Eggesalat er perfekt fyll til baguetter og til den lille ekstra-matpakken. Salaten kan også serveres med friske grønne salatblader og utgjør også da et godt lite måltid. Andre varianter får du hvis du tilsetter litt tunfisk, noen capers og/eller stenfri oliven. Sjekk ut hva du har i kjøleskapet som passer sammen med egg, og overrask deg selv med din egen, helt spesielle eggesalat!
Lag salaten slik:
3 hardkokte egg
1,5 dl cremé fraiche eller tykk yoghurt
5-6 skiver skinke, kokt eller røkt
2 tomater
Salt og pepper – evt litt karry
Finhakk de hardkokte eggene og bland dem sammen med skinke og tomater. Tilsett krydder før du blander det hele med yoghurt eller cremé fraiche.
Stikkord:
cremé fraiche, Egg, skinke, tomat, yoghurt
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar