Asiatisk suppe med kyllingboller
Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.
Ingredienser:
2,5 l vann og buljong
1 gulrot
1 løk
litt kålrot
½ paprika – gjerne en rød eller oransje
litt soyasaus
litt fiskesaus
pasta – kan sløyfes
persille – kan også sløyfes
4-500 gr kjøttdeig – jeg foretrekker den av kylling
1 egg
2 fedd hvitløk
1 ts koriander
1 ts gurkemeie
2-3 cm ingefær
1 ts salt
Fremgangsmåte:
Kutt opp grønnsakene i passe biter og la dem få et lite oppkok i buljongvannet. Mens suppen trekker lager du kyllingbollene; bland kjøttdeig av kylling med krydderiet og lag små boller. La kjøttbollene få trekke med i suppen ca 10-12 minutter.
Pyntes med litt persille før servering. Alternativt kan du tilsette litt pasta i suppen noen minutter før den er ferdig.
Stikkord:
buljong, gulrot, gurkemeie, Hvitløk, ingefær, kålrot, kjøttdeig, koriander, kylling, løk, Paprika, persille, salt, Vann
Del med andre:
2 kommentarer
Denen oppskriften så veldig god ut! Et lite spørsmål fra en uvitende: Skal ikke kjøttbollene stekes før de legges opp i suppen?
Hei. Nei, vi koker bare kjøttbollene i suppen.
Legg til en kommentar