Antipasti – småretter før hovedretten
Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.
Her er det lagt opp på et serveringsfat, fra venstre med klokken; salami, ansjos, oliven, parmesan, tomater i olje.
Uansett hva som følger etterpå er dette en lett og smakfull intro til en god pasta, en kjøttrett eller fisk. Eller som en liten kvelds-snack?
Kan serveres med brødstenger til. Disse er hjemmelaget, men fås også kjøpt i butikken.
Stikkord:
ansjos. acciughe, Antipasti, Antipasto, olive, oliven, parmeggiano, Parmesan, salame, salami, tomater, tørkede tomater, tørkede tomater i olje
Del med andre:
1 kommentar
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar