Vinn årsabonnement på «Mat & Venner»!
KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET, VINNEREN VIL STRAKS BLI ANNONSERT – Alt du må gjøre er å «like» Superkokkens Facebookside, og du er med i trekningen av et årsabonnement på magasinet «Mat & Venner».
Dersom du allerede liker siden vår, få en venn til å gjøre det samme og du får et lodd i konkurransen.
Jo flere du får vervet, jo større er sjansene dine. (Verver du 3 venner, får du 3 «lodd»).
Slik deltar du:
– «Like» Facebooksiden vår/Få en venn til å «like» vår Facebookside: http://www.facebook.com/superkokken
– Deretter skriver du ditt navn/din venns navn og deretter ditt navn i kommentarfeltet under på denne siden, innen fristen (NB! husk å fyll ut alle feltene slik at vi kan kontakte deg og til slutt husk å trykk på knappen «Kommenter» etter at du har skrevet inn navnene).
– Desto flere venner du verver, desto større er vinnersjansene!
– Vi trekker en heldig vinner av et årsabonnement på «Mat & Venner», fredag 16.september klokken 14:00.
NB! Premien er levert av Mat & Venner Forlag AS, som sørger for levering.
Om magasinet «Mat & Venner»:
Mat & Venner er et høykvalitetsmagasin med interessante reportasjer og spennende oppskrifter, som inspirerer til nye matopplevelser.
De har fokus på naturlig mat og menneskene bak maten vi spiser. Magasinet vil med sitt navn og innhold speile grunntanken om at vi setter maten i en sammenheng. Vennene, gavene, reisene, restaurantene, vinen, rommet, møblene – alle disse fasettene formidles i Mat & Venner!
Mat & Venner setter smak på tilværelsen! Mat & Venner finner du også på Facebook, i tillegg har de sine egne sider her: http://www.mat-venner.no
Magasinet kommer ut 6 ganger i året.
Stikkord:
facebook, konkurranse, mat, MAt & venner
Del med andre:
31 kommentarer
Johan Hals
Pål Bakke
Dora Chen
Mia Nikolaisen, håper jeg vinner
Gry Karlsen
Hege Anita Linnerud
Terese Trefjord
Linda Thorstensen
Ingunn Knaevelsrud
Kjell Magnus
Ingeborg Knaevelsrud
Marius Grøtan
Anne Kari Qvam
Denne må jeg også lage, men skal prøve med mangoldblad istedenfor spinat. Har mye mangold i kjøkkenhagen og ikke så alt for mange oppskrifter! : )
Hei Anne Kari. Mangold kan du f.eks. også lage med ost i panne. Skjær bort den hvite stammen i midten. Legg bladene ved siden og eventuelt over hverandre i en kaserolle. Ha i litt vann , og legg skiver av ost over. Sett på lokk og la det dampe inntil osten er smeltet over bladene. Fin som forrett, kveldssnack, eller å bruke til kaldt oppskjært kjøtt.
Takk for kommentaren din.
Masse hilsen
Superkokken
Sine Stafsnes.
Ingvildsmatblogg
Heidi Kvassheim
Mailen Bålerud
Elin Larsen. Håper jeg vinner
Storemyras matblogg
Takk for tipset om konkurransen:o))
Christina R. Haugen, hadde vært en kjempeflott gevinst i litt knappe tider;)
Jeg «liker» superkokken på FB. Kommer tilbake om jeg får vervet noen venner.
Kari
Nå vet jeg at en venn også «liker».
Men det er jo vanskelig å få helt oversikten da.
fin side! Lagt til under favoritter…
Jeg liker dere masse, -også på FB!
Jeanett Eilertsen
Liker der på facebook
og her 😀 Elsker det bladet der 😀
Mange fine tips!
Katrine H
Hilde Moholt
Legg til en kommentar