Vinn årsabonnement på «Mat & Venner»!

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET, VINNEREN VIL STRAKS BLI ANNONSERT – Alt du må gjøre er å «like» Superkokkens Facebookside (hvis du ikke allerede «liker» den) og dele en av våre oppskrifter (som vi har lagt ut på Superkokken’s Facebook) på din vegg/wall, og du er med i trekningen av et årsabonnement på magasinet «Mat & Venner».

Slik deltar du:

– «Like» Facebooksiden vår (hvis du ikke allerede «liker» den): http://www.facebook.com/superkokken

– Deretter deler du en av oppskriftene våre (som vi har lagt ut på Superkokken’s Facebook) på din egen vegg/wall.

– Deretter skriver du ditt navn og hvilken oppskrift du har delt i kommentarfeltet under på denne siden, innen fristen (NB! husk å fyll ut alle feltene slik at vi kan kontakte deg og til slutt husk å trykk på knappen «Kommenter» etter at du har skrevet inn informasjonen).

– Vi trekker en heldig vinner av et årsabonnement på «Mat & Venner», onsdag 30.november klokken 14:00.

NB! Premien er levert av Mat & Venner Forlag AS, som sørger for levering.

Om magasinet «Mat & Venner»:

Mat & Venner er et høykvalitetsmagasin med interessante reportasjer og spennende oppskrifter, som inspirerer til nye matopplevelser.

De har fokus på naturlig mat og menneskene bak maten vi spiser. Magasinet vil med sitt navn og innhold speile grunntanken om at vi setter maten i en sammenheng. Vennene, gavene, reisene, restaurantene, vinen, rommet, møblene – alle disse fasettene formidles i Mat & Venner!

Mat & Venner setter smak på tilværelsen! Mat & Venner finner du også på Facebook, i tillegg har de sine egne sider her: http://www.mat-venner.no

Magasinet kommer ut 6 ganger i året.


Stikkord:
, ,


Del med andre:

16 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar