Vaniljekake

Dette er en kake som er enkel å lage, den kan gjerne fryses, og er perfekt til å servere hvis du får overraskende besøk.

Ingredienser:

250 gr margarin
1 l vaniljesaus
500 gr sukker
2 ts vaniljesukker
6 ts bakepulver
800 gr hvetemel
Kanel
Perlesukker

Fremgangsmåte:

Smelt 250 gram margarin og avkjøl.

Hell den avkjølte margarinen over i en bolle og rør i vaniljesausen, sukkeret, vaniljesukkeret, bakepulveret og hvetemelet.

Finn frem en langpanne som du smører med margarin, og deretter strør du litt mel ut over overflaten, dette vil føre til at kaken vil være lettere å få ut etter steking.

Hel deretter røren over i langpannen og fordel godt utover. Strø så på kanel og perlesukker.

Stek kaken i 30-40 minutter på 180 grader. Ta kaken ut og avkjøl gjerne på en rist. Del opp i passende biter.

Kaken kan serveres nystekt eller du kan velge å vente til den er avkjølt for deretter å fryse den ned til en senere anledning.


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar