Tartar
Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle
Ingredienser:
600 g oksekjøtt
1 rød løk, finhakket
1-2 avocado, skrelles, sten tas ut, kjøttet grovhakkes
En håndfull revet Parmesan
2 ss bladpersille, hakket
5 ss sennep
4 ss sitronsaft
Olje
Tabasco, noen dråper
1/2 ts Salt
1/2 ts Pepper
Skjær kjøttet i tynne skiver, ca 0,5 cm, deretter i strimler, og tilslutt i små terninger.
Bland kjøttet med løk, avocado og parmesan, salt og pepper
Rør sammen sennep, tabasco, sitronsaft, olje, persille, salt og pepper til en dressing og bland det godt med kjøttet. Smak og sjekk salt og pepper.
Fordel kjøttet på grillet brød og server.
Stikkord:
avocado, bladpersille, løk, oksekjøtt, Parmesan, Pepper, salt, sennep, sitronsaft
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar