Tartar

Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle

Ingredienser:

600 g oksekjøtt
1 rød løk, finhakket
1-2 avocado, skrelles, sten tas ut, kjøttet grovhakkes
En håndfull revet Parmesan
2 ss bladpersille, hakket
5 ss sennep
4 ss sitronsaft
Olje
Tabasco, noen dråper
1/2 ts Salt
1/2 ts Pepper

Skjær kjøttet i tynne skiver, ca 0,5 cm, deretter i strimler, og tilslutt i små terninger.
Bland kjøttet med løk, avocado og parmesan, salt og pepper

Rør sammen sennep, tabasco, sitronsaft, olje, persille, salt og pepper til en dressing og bland det godt med kjøttet. Smak og sjekk salt og pepper.

Fordel kjøttet på grillet brød og server.


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar