Superkokkens eggende lunch
En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.
Eggerøre av 5-6 egg med et par tre teskjeer vann , salt og hvit pepper lages i panne med 1 ss god rapsolje.
Tørk av pannen, ha i litt olje og legg i et par tre fire fem seks….. røkte små pølser – Superkokken har vært på harry-tur og kjøpt prinskorv!- og la dem bli brune på svak varme.
Imens skjærer du av roten på en hjertesalat, skiller bladene, rister av dem, legger dem sammen – og finsnitter.
Skjær et par tomater i skiver, legg dem på tallerkenen (eller matboksen!) sammen med salaten, og drypp litt olivenolje over, samt litt tørket eller fersk basilikum.
Legg på stekte pølser og eggerøre.
God lunch!
Stikkord:
Basilikum, Egg, hjertesalat, hvit pepper, Olivenolje, rapsolje, salt, små pølser, tomater
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar