Superkokkens eggende lunch

En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.

Eggerøre av 5-6 egg med et par tre teskjeer vann , salt og hvit pepper lages i panne med 1 ss god rapsolje.

Tørk av pannen, ha i litt olje og legg i et par tre fire fem seks….. røkte små pølser – Superkokken har vært på harry-tur og kjøpt prinskorv!- og la dem bli brune på svak varme.

Imens skjærer du av roten på en hjertesalat, skiller bladene, rister av dem, legger dem sammen – og finsnitter.

Skjær et par tomater i skiver, legg dem på tallerkenen (eller matboksen!) sammen med salaten, og drypp litt olivenolje over, samt litt tørket eller fersk basilikum.

Legg på stekte pølser og eggerøre.

God lunch!


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar