Grovbrød med krydderurter
Dette er et smaksrikt brød med kummen og anis.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 18 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Fersksuppe
En god gammeldags fersksuppe er ikke å forakte. Den er full av vitaminer fra høstens rotfrukter – og selvsagt full av gode smaker. Enklere lar det seg ikke gjøre å lage en suppe som fungerer som både middag, såvel som festmat.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Svineribbe
Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 13 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med sitronsaus
Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 November 2012 Ingen Kommentarer
Lørdagsbrød
Hjembakt brød er uslåelig godt på smak og i tillegg vet du faktisk hva brødet inneholder – her er det lite matsminking og sånt tullball.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 November 2012 Ingen Kommentarer
Søndagsbrød
Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 19 November 2012 Ingen Kommentarer
Hverdagsbrød
Rugbrød til hverdag og fest!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 November 2012 Ingen Kommentarer
Bentes saftige rugbrød
Tre små rugbrød i ulike fasonger, men med samme saftige smak.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 31 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Mer-Hvetemel-Enn-Grovmel-Brød
Dette er et brød du kan lage når du har mer hvetemel enn grovmel i skapet. Den lange hevetiden og den lille eltingen gjør det til et litt anderledes brød.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 24 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Epleboller
Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 10 Oktober 2012 2 Kommentarer