Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus


Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 11 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Chicken Curry


Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 20 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kikertersuppe


En praktfull suppe for alle anledninger, godt på kalde og våte dager

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 Januar 2012   1 Kommentar

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin


En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 22 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kalve-schnitzel m/Tomatsaus


 

Er du så heldig å være i besittelse av en kalveschnitzel, eller scaloppine som det heter på italiensk, kan du lage ‘Scaloppine di vitello alla pizzaiola’. En klassisk rett i Italia – som smaker helt vidunderlig. Snart er du på barrikadene og forlanger: Mer kalvekjøtt i Norge!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 31 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11