Kalvestek i rødvin
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Fredag, 30 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens eggende lunch
En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.
Søndag, 18 September 2011 Ingen Kommentarer
Burrito med Superkokkens hjemmelagede kjøttfyll
En god hjemmelaget Burrito, med fyll av krydret kjøttdeig og sprø grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 15 September 2011 Ingen Kommentarer
Rasta-Pasta
Har du ikke noe i kjøleskapet? Joda – let og du finner. Litt oliven, ansjos, en boks tunfisk, kapers, hvitløk – og du er i mål!
Mandag, 12 September 2011 Ingen Kommentarer
Peperonata
‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.
Fredag, 2 September 2011 1 Kommentar
Pizza med ansjos og kapers
Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!
Tirsdag, 30 August 2011 2 Kommentarer
Blåskjellsuppe
Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.
Mandag, 15 August 2011 1 Kommentar
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Grillet indrefilet av svin
Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.
Fredag, 17 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Antipasti – småretter før hovedretten
Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.
Torsdag, 9 Juni 2011 1 Kommentar