Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 November 2012   Ingen Kommentarer

Grillede oregano- og parmesantomater


Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.

Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 September 2012   Ingen Kommentarer

Ovnsstekte nakkekoteletter


Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juni 2012   Ingen Kommentarer

Blåskjellsuppe


Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Nyttårspølser og linser



Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Linguine med tomtatsaus


Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 22 Desember 2011   2 Kommentarer

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Muslingsuppe


Denne muslingsuppen er god på smak og veldig enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Evensen slår til igjen


Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 18 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rask salat


En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller  gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende

[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 41234