Løksuppe


 

Løksuppe

Løksuppe er en slager som aldri går av moten, heldigvis fordi suppen er kjempegod, og raskt å lage!

[LES VIDERE… →]

fredag, 25 april 2014   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne

 Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.

[LES VIDERE… →]

onsdag, 16 april 2014   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i mars


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i mars.
[LES VIDERE… →]

tirsdag, 1 april 2014   Ingen Kommentarer

Muffins med urter og grønnsaker


Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]

onsdag, 26 februar 2014   Ingen Kommentarer

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

mandag, 4 februar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 januar 2013   Ingen Kommentarer

Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus


Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig  hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 19 desember 2012   Ingen Kommentarer

Svineribbe


Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]

torsdag, 13 desember 2012   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]

onsdag, 5 desember 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

fredag, 16 november 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 3123