Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Rullader av butterdeig med svinekjøtt
En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Kål
En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 November 2012 Ingen Kommentarer
Vårruller a la Evensen
«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 19 November 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med svinekjøtt og fennikel
Dette er en variant av Pasta all’Amatriciana, med fennikel. Ost? Den legges i bunnen av tallerken!
Mandag, 1 August 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde engelske Bangers
Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia. Disse er gode til andre tider av døgnet også!
Torsdag, 21 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta
Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:
Onsdag, 20 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili
Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!
Tirsdag, 19 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Mandag, 18 Juli 2011 1 Kommentar