Spaghetti med Gorgonzola og Spinat


Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 November 2011   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i Oktober


Bedre sent enn aldri… Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Oktober.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i September


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no den siste måneden.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Oktober 2011   1 Kommentar

Spaghetti med muslinger


Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 11 August 2011   2 Kommentarer

Spaghetti m/Tomat og basilikum


Klassiker, enkel og smakfull – med fersk basilikum!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 4 August 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti alla Strombolana


Categoria: Primi

[LES VIDERE… →]

Fredag, 10 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti alla Strombolana


Her gir hvitløk, oliven, kapers, chili og salte ansjos sammen en litt annerledes, men utrolig spennende og smakssterk spaghetti! Opprinnelig fra Stromboli ved Sicilia, der rosmarinhekkene er 1,5 m høye, og kapersen vokser seg store som druer. Vær litt nøye på hvilken ansjos du bruker. Den skal nemlig være – sì ….. italiano. Mer om det nedenfor [LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   2 Kommentarer

Pasta all’ Amatriciana – pasta m/tomat, bacon og chili


Pasta all’Amatriciana er så god at man ikke kan tro den bare tar 20 minutter å lage. Smaksrik og kraftfull, sommer som vinter, alene eller som intro til noe mer…..
Italienerne bruker pancetta – tilsvarende sideflesk hos oss… men bacon går også bra. [LES VIDERE… →]

Lørdag, 4 Juni 2011   1 Kommentar

Spaghetti med olje og hvitløk


Verdens raskeste spaghetti-rett. Du lager sausen, mens pastavannet koker. Dette er hurtigmat!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 30 Mai 2011   6 Kommentarer

Spaghetti carbonara


Carbonara er en spennende rett som passer både for små og store. Vi velger å lage vår Carbonara ut i fra den genuine måten å lage denne romerske retten på.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 18 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11