Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Fluffy bondeomelett
Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 September 2012 Ingen Kommentarer
Vårruller a la Evensen
«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 19 November 2011 Ingen Kommentarer
Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Syltet sopp
Søndag, 2 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Fettuccine med fersk sopp
Tirsdag, 27 September 2011 Ingen Kommentarer
Soppskogen i dag
Superkokken er i soppskogen hvor det bugner av sopp. Se bilder fra turen….
[LES VIDERE… →]
Søndag, 25 September 2011 Ingen Kommentarer
Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Brenneslesuppe – Minestra d’ortica di Simona
I juni måned kommer brenneslen; ung, fersk og fin. Det er da det passer å lage suppe av den.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 7 Juni 2011 2 Kommentarer