Penne med sopp


Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 30 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Fluffy bondeomelett


Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 September 2012   Ingen Kommentarer

Vårruller a la Evensen


«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 19 November 2011   Ingen Kommentarer

Soppanne med bacon


Sopp-Anne, Soppane  eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Syltet sopp


Forvellet sopp, kokt sammen med løk og urter klar til dyst.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 2 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Fettuccine med fersk sopp


Fersk sopp og pasta  – vidunderlig kombinasjon

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 27 September 2011   Ingen Kommentarer

Soppskogen i dag


Superkokken er i soppskogen hvor det bugner av sopp. Se bilder fra turen….
[LES VIDERE… →]

Søndag, 25 September 2011   Ingen Kommentarer

Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin


En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 22 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Brenneslesuppe – Minestra d’ortica di Simona


I juni måned kommer brenneslen; ung, fersk og fin. Det er da det passer å lage suppe av den.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 7 Juni 2011   2 Kommentarer

Side 1 av 11