Kveite med kaperssaus


Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Lammeribbe


Utsøkt festmat: Fersk, lettsaltet og lettrøkt lammeribbe.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 3 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Lutefisk


Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Rullekake – Swiss Roll


Rullekake-rullekake-show-show-show. Swissroll-Swissroll-wow-wow-wow!
Her tante Idas oppskrift – som ikke var så nøye med vekt og mål ….

[LES VIDERE… →]

Søndag, 11 Desember 2011   5 Kommentarer

Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Lammekoteletter i øl


Stekte lammekoteletter med hvitløk, rosmarin og fyldig saus av innkokt øl.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 September 2011   Ingen Kommentarer

Mørlefser á la Paula


Ingen baker lefser som svigermor, men det er lov å prøve seg. Her er oppskriften for den som tar utfordringen.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 2 August 2011   2 Kommentarer

Italienske kjeks – Biscotti



Biscotti er nydelige italienske kjeks som Superkokken og alle andre lager så lett og raskt. Her gir vi deg en oppskrift med mandler og pistasjenøtter. På bildet ser du at vi har puttet inn rosiner også. Det var fordi vi hadde så lite pistasjenøtter – men det stoppet ikke Superkokken fra å gå igang med sin spesialversjon av Biscotti.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 2 Juni 2011   1 Kommentar

Kvæfjordkake – «Verdens beste»


Kvæfjordkake er 17. mai, det er sommer, det er jul, bursdag og lykkedag – alt på en gang. Kaken er deilig og den blir aller best om den får stå i fred et døgn før den serveres. Er du nøye på oppskriften, vil du lykkes og garantert gjøre lykke blant små og store kakemonser. Imponerer du ikke med denne kaken, så har du ikke invitert de rette gjestene.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   2 Kommentarer

Side 5 av 6« Første...23456