Kveite med kaperssaus
Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Lammeribbe
Utsøkt festmat: Fersk, lettsaltet og lettrøkt lammeribbe.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 3 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Lutefisk
Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger!
Lørdag, 31 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Rullekake – Swiss Roll
Rullekake-rullekake-show-show-show. Swissroll-Swissroll-wow-wow-wow!
Her tante Idas oppskrift – som ikke var så nøye med vekt og mål ….
[LES VIDERE… →]
Søndag, 11 Desember 2011 5 Kommentarer
Julebrød med masse godt i
Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;
Fredag, 2 Desember 2011 2 Kommentarer
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar
Lammekoteletter i øl
Onsdag, 21 September 2011 Ingen Kommentarer
Mørlefser á la Paula
Ingen baker lefser som svigermor, men det er lov å prøve seg. Her er oppskriften for den som tar utfordringen.
Tirsdag, 2 August 2011 2 Kommentarer
Italienske kjeks – Biscotti
Biscotti er nydelige italienske kjeks som Superkokken og alle andre lager så lett og raskt. Her gir vi deg en oppskrift med mandler og pistasjenøtter. På bildet ser du at vi har puttet inn rosiner også. Det var fordi vi hadde så lite pistasjenøtter – men det stoppet ikke Superkokken fra å gå igang med sin spesialversjon av Biscotti.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 2 Juni 2011 1 Kommentar
Kvæfjordkake – «Verdens beste»
Kvæfjordkake er 17. mai, det er sommer, det er jul, bursdag og lykkedag – alt på en gang. Kaken er deilig og den blir aller best om den får stå i fred et døgn før den serveres. Er du nøye på oppskriften, vil du lykkes og garantert gjøre lykke blant små og store kakemonser. Imponerer du ikke med denne kaken, så har du ikke invitert de rette gjestene.
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer