Muffins med urter og grønnsaker


Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 26 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Inger Annes potetgrateng


Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 24 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Cajun Kyllingpasta


Cajun Kyllingpasta

Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.

Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Februar 2014   1 Kommentar

Wienersnitzel


Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 November 2013   5 Kommentarer

Sjokoladeostekake med Baileys


Sjokoladeostekake med Baileys

Baileysen gir denne sjokoladeostekaken en fortryllende smak, som rett og slett gjør dette til en favorittkake for mange.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 30 April 2013   Ingen Kommentarer

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Risotto med grønnsaker


Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Ingefærkake


For meg er dette en vinterkake – ingefær varmer og gjør godt når det er kaldt i været. Ellers er jo ingefær godt året rundt, og særlig når den serveres i kake!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 18 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Side 2 av 612345...Siste »