Smørbrød med rødspette
Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 April 2014 Ingen Kommentarer
Påskeboller
Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.
Onsdag, 23 April 2014 Ingen Kommentarer
Ingefærkake med grapparosiner
Ingefærkake er en ordentlig god gammeldags kake som gir varme i kroppen. Er du kjempeglad i ingefær tilsetter du bare litt mer ingefær enn oppskriften tilsier.
Fredag, 18 April 2014 Ingen Kommentarer
Jordskokksuppe med sopp
Jordskokksuppe er en rotekte suppe full av minner, smak og sunne saker. Lett å lage og takknemlig å by på.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 April 2014 Ingen Kommentarer
Kanelboller (Skillingsboller)
Kanelboller er lurt å ha på lur – altså, det betyr at du må være snar å fryse ned noen for de går som varmt hvetebrød. De smaker uten tvil aller-aller best når de er nybakte, men som nevnt, de kan fryses!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Sviskekake
Dette er en god gammeldags sviskekake med en bunn av kokos, ett lag med svisker, ett med gul krem og det hele toppes med krem.
Anbefales på det varmeste!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Fyrstekake
Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Prinsessekake
Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 12 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Rugkjeks med kavre
Rugkjeks – alltid kjekt å ha på lur. Her kommer oppskrift som gir ca 50 kjekser.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 Mars 2014 Ingen Kommentarer