Spinatraita


Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!

Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Kremet Maissuppe


Denne maissuppen er kjapp og enkel å lage og passer perfekt som en forrett.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 14 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Biff og bearnaise


Biff med bearnaise – mer enn greit og godt! En saus med historikk tilbake til begynnelsen av 1800-tallet.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 24 August 2011   3 Kommentarer

Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin


En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 22 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Oksehale-gryte


En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis  er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker :-)

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 29 Juni 2011   3 Kommentarer

Side 1 av 11