Spinatraita
Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!
Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 31 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Krydderboller
Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Kremet Maissuppe
Denne maissuppen er kjapp og enkel å lage og passer perfekt som en forrett.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 14 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Biff og bearnaise
Biff med bearnaise – mer enn greit og godt! En saus med historikk tilbake til begynnelsen av 1800-tallet.
Onsdag, 24 August 2011 3 Kommentarer
Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Oksehale-gryte
En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker
Onsdag, 29 Juni 2011 3 Kommentarer