Paolo’s kake med skogsbær
Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.
Onsdag, 7 September 2011 4 Kommentarer
Kikertersalat
Søndag, 10 Juli 2011 3 Kommentarer
Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’
En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Fruktsalat – Macedonia di frutta
Hva er vel mer sommer enn nylaget fruktsalat….? Her er en italiensk vri, der du står fritt om å ha i litt brennevin. Navnet Macedonia, ..riktig, stammer fra Makedonia, landet som er kjent for å bestå av mange ulike folkegrupper. I vår ‘Macedonia’ er det et variert utvalg og god blanding av frukt i ulike fasonger, farger, smak og konsistens som sammen gjør den helt fantastisk.
Lørdag, 4 Juni 2011 1 Kommentar
Kalve-schnitzel m/Sitronsaus
‘Scaloppine al limone’ er en klassiker i Italia – både hjemme og på restauranter. En frisk og annerledes måte å servere kalv på – en sikker vinner! [LES VIDERE… →]
Fredag, 3 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Jordbær med sitron er tingen!
Hvorfor spiser vi jordbær med fløte på når vi heller kan ha sitron på? Sitron er en virkelig god smaksforsterker.
Søndag, 29 Mai 2011 1 Kommentar
Marinade til grillkjøtt
Ønsker du litt forandring på grillkjøttet eller har du ikke hatt tid til å mørne det tilstrekkelig, så anbefaler Superkokken at du marinerer kjøttet noen timer før du griller det. Her får du oppskrift på en smaksrik og effektiv marinade.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Omelettrullader med rogn og røykelaks
Omelett servert med laks og rogn er vanskelig å takke nei til!
Den smaker godt og ser delikat ut for øyet. I likhet med mange av de andre av Superkokkens småretter, er denne oppskriften fin som matpakke-mat. Når du først er igang med å lage omeletten, hvorfor ikke lage to – så er du ferdig med lunsjen(e) til neste dag.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer