Paolo’s kake med skogsbær


Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 September 2011   4 Kommentarer

Kikertersalat


Ypperlig som forrett, til lunch, på koldtbordet, med eller uten ditt favorittbrød.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 10 Juli 2011   3 Kommentarer

Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’


En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Fruktsalat – Macedonia di frutta


 

Hva er vel mer sommer enn nylaget fruktsalat….? Her er en italiensk vri, der du står fritt om å ha i litt brennevin. Navnet Macedonia, ..riktig, stammer fra Makedonia, landet som er kjent for å bestå av mange ulike folkegrupper. I vår ‘Macedonia’ er det et variert utvalg og god blanding av frukt i ulike fasonger, farger, smak og konsistens som sammen gjør den helt fantastisk.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 4 Juni 2011   1 Kommentar

Kalve-schnitzel m/Sitronsaus


‘Scaloppine al limone’ er en klassiker i Italia – både hjemme og på restauranter. En frisk og annerledes måte å servere kalv på – en sikker vinner! [LES VIDERE… →]

Fredag, 3 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Jordbær med sitron er tingen!


Hvorfor spiser vi jordbær med fløte på når vi heller kan ha sitron på?  Sitron er en virkelig god smaksforsterker.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 29 Mai 2011   1 Kommentar

Marinade til grillkjøtt


Ønsker du litt forandring på grillkjøttet eller har du ikke hatt tid til å mørne det tilstrekkelig, så anbefaler Superkokken at du marinerer kjøttet noen timer før du griller det. Her får du oppskrift på en smaksrik og effektiv marinade.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Omelettrullader med rogn og røykelaks


 

Omelett servert med laks og rogn er vanskelig å takke nei til!
Den smaker godt og ser delikat ut for øyet. I likhet med mange av de andre av Superkokkens småretter, er denne oppskriften fin som matpakke-mat. Når du først er igang med å lage omeletten, hvorfor ikke lage to – så er du ferdig med lunsjen(e) til neste dag.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 212