Mest lest på Superkokken.no i februar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 1 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Salt lammeskank
En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 25 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré
Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 16 November 2012 Ingen Kommentarer
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar
Tartar
Tirsdag, 4 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Potetsalat til skalldyr
Lørdag, 13 August 2011 1 Kommentar
Grillet indrefilet av svin
Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.
Fredag, 17 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Potetmos
Alle barn og voksnes favoritt. Hva er det man ikke kan spise potetmos til? Eller potatíssmos som svenskene sier.
Tirsdag, 31 Mai 2011 2 Kommentarer
Sennepsdressing
Det skal så lite som et par ekstra minutter og noen få ingredienser for å gjøre en standard salat til en ekstra god salat. Velger du å ikke lage dressing, så husk at en god olivenolje alene er en super smaksforsterker til enhver salat.
Tirsdag, 24 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Løvbiffgryte
Gryter gir varme i kroppen og lykke i toppen!
Er det mange rundt bordet, kan oppskriften dobles. Blir det mat til overs, kan Superkokken forsikre deg om at gryten blir like god – om ikke bedre, når den varmes opp for andre gang. Hjemme hos oss er det ofte gryter på kok søndag slik at vi har mandagens middag klar på 1-2-3.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer