Mest lest på Superkokken.no i februar


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 1 Mars 2014   Ingen Kommentarer

Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Tartar


Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 4 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Potetsalat til skalldyr


Passer perfekt som tilbehør til ferske reker, krabbe og hummer.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   1 Kommentar

Grillet indrefilet av svin


Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 17 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Potetmos


Alle barn og voksnes favoritt. Hva er det man ikke kan spise potetmos til? Eller potatíssmos som svenskene sier.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 31 Mai 2011   2 Kommentarer

Sennepsdressing


Det skal så lite som et par ekstra minutter og noen få  ingredienser for å gjøre en standard salat til en ekstra god salat. Velger du å ikke lage dressing, så husk at en god olivenolje alene er en super smaksforsterker til enhver salat.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens Løvbiffgryte


Gryter gir varme i kroppen og lykke i toppen!
Er det mange rundt bordet, kan oppskriften dobles. Blir det mat til overs, kan Superkokken forsikre deg om at gryten blir like god – om ikke  bedre, når den varmes opp for andre gang. Hjemme hos oss er det ofte gryter på kok søndag slik at vi har mandagens middag klar på 1-2-3.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212