Grove rundstykker


Helgefrokosten blir litt ekstra smakfull med nybakte rundstykker på bordet. Disse rundstykkene kan du lage ferdig kvelden før, eller sette deigen til kaldheving og bake ut og steke samme dag som de skal serveres. Gode blir de uansett!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 6 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Langbakt brød


Dette er brød med lang hevetid og det passer fint når du ikke kan henge over ovnen hele tiden. Lag deig en dag – la den få stå i fred og neste dag heller du den i former og steker brødene.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 1 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Kålruletter


Kålrulettene ble gjenstand for diskusjon – blir de best om de kokes først, eller er det bare å steke dem direkte i ovnen. Forskjellen strides de ulærde om fortsatt. Her er oppskriften på kålruletter som er stekt i ovn.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 16 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kremet Maissuppe


Denne maissuppen er kjapp og enkel å lage og passer perfekt som en forrett.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 14 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingkjøttboller med chili


Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 12 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus


Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 11 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kikertersuppe


En praktfull suppe for alle anledninger, godt på kalde og våte dager

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 Januar 2012   1 Kommentar

Landbrød


Dette er dagens brød. Deigen inneholder ikke fett, men havregryn gjør det saftig – samtidig som skorpen blir sprø og seig. Jeg baker dette brødet når vi skal ha et ekstra godt brød til suppen, salaten eller til en stor lunsj – ettersom det smaker best den dagen det er bakt. Brødet kan smaksettes med urter eller valnøtter.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Lutefisk


Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Saltkjøtt


Saltkjøtt – så enkelt kan du lage ditt eget kjøttpålegg.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Side 9 av 22« Første...7891011...20...Siste »