Stekt ørret


Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]

Mandag, 14 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Goan chicken curry


Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 April 2012   Ingen Kommentarer

Naanbrød med hvitløk og koriander


Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Mars 2012   2 Kommentarer

Helstekt svinefilet med kremet saus


Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Herman 2


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften.  Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 Mars 2012   1 Kommentar

Rundstykker av spelt


Disse rundstykkene baker jeg helst til helgefrokost eller spesielle anledninger. Ikke fordi de innebærer mye jobb, men fordi jeg til daglig foretrekker grovbakst. Det meste av pålegg passer, her servert med sprøstekte rødspettefileter og salat.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 15 Mars 2012   1 Kommentar

Ovnsstekte potetbåter med ostesaus


Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 Mars 2012   1 Kommentar

Potetpuré med timian og hvitløk


Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Minas naturlige surdeigskake


«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften fra Mina 4 år. Med oppskriften fulgte det et glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer oppskriften;
[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Side 8 av 22« Første...678910...20...Siste »