Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 November 2012   Ingen Kommentarer

Bentes saftige rugbrød


Tre små rugbrød i ulike fasonger, men med samme saftige smak.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 31 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Blomkålgrateng med bacon


Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 29 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Lever alla Veneziana


Dette er en klassisk italiensk oppskrift – Fegato alla Veneziana – som faktisk ligner mye på en norsk oppskrift. Lever er både sunt og vanvittig godt – synd at det sjelden er å se på middagsbordet – heldigvis er det nå på moten igjen. Retten er både enkelt og raskt å lage. Du steker faktisk leveren like fort som du leser denne oppskriften!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 26 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Mer-Hvetemel-Enn-Grovmel-Brød


Dette er et brød du kan lage når du har mer hvetemel enn grovmel i skapet. Den lange hevetiden og den lille eltingen gjør det til et litt anderledes brød.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 24 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter


Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]

Søndag, 21 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Malaysiske vårruller


Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 Oktober 2012   2 Kommentarer

Får-i-kål-i-øl


Jeg foretrekker å lage får-i-kål i leirgryte. Det er raskt og lett og resultatet blir alltid så godt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 12 Oktober 2012   3 Kommentarer

Epleboller


Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 10 Oktober 2012   2 Kommentarer

Stekt ris


For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 8 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Side 5 av 22« Første...34567...1020...Siste »