Inger Annes potetgrateng
Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Crostini med grillet paprika og brie
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.
Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Surdeigsbrød med meskekorn
Sprøtt og saftig!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 11 November 2013 Ingen Kommentarer
Wienersnitzel
Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 November 2013 5 Kommentarer
Italiensk surdeigsbrød
Dette er en basisoppskrift på et godt surdeigsbrød. Surdeigen var en gave fra en god venninne og den stelles som gull. Den deles gladelig med venner og bekjente fordi den gir kjempegode brød!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 November 2013 Ingen Kommentarer
Omelett med squash
Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 November 2013 Ingen Kommentarer
Rundt hvetebrød
Dette er et brød til sjeldne anledninger, ikke fordi det er vanskelig å bake, men fordi det kun inneholder finmel og sirup.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 13 Februar 2013 1 Kommentar
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 1 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 Januar 2013 Ingen Kommentarer