Ovnsbakt polenta


En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Gresskar-suppe


Nå når det nærmer seg Halloween, er det bare å lage gresskar-suppe som det står etter – da blir det kanskje Jack-o’-lantern -masker til barna også….?

[LES VIDERE… →]

Søndag, 23 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Omelett à la Hellstrøm


Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 22 Oktober 2011   1 Kommentar

Gulrotmuffin


Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Inger-Annes lammestek


Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Potetbåter


Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 16 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med fylt skinke


Lørdag, 15 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?


Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 12 Oktober 2011   2 Kommentarer

Side 12 av 22« Første...1011121314...20...Siste »