Rugkjeks med kavre
Rugkjeks – alltid kjekt å ha på lur. Her kommer oppskrift som gir ca 50 kjekser.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Frokostrundstykker
Helgefrokost med nybakte rundstykker er ikke å forakte. Er du en syv-sover er det bare å sette deigen til kaldheving i kjøleskapet kvelden før – da slipper du unna med bare siste delen av bakeprosessen på morningen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 23 Januar 2013 3 Kommentarer
Grovbrød med krydderurter
Dette er et smaksrikt brød med kummen og anis.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 18 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lørdagsbrød
Hjembakt brød er uslåelig godt på smak og i tillegg vet du faktisk hva brødet inneholder – her er det lite matsminking og sånt tullball.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 November 2012 Ingen Kommentarer
Hverdagsbrød
Rugbrød til hverdag og fest!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 November 2012 Ingen Kommentarer
Bentes saftige rugbrød
Tre små rugbrød i ulike fasonger, men med samme saftige smak.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 31 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Mer-Hvetemel-Enn-Grovmel-Brød
Dette er et brød du kan lage når du har mer hvetemel enn grovmel i skapet. Den lange hevetiden og den lille eltingen gjør det til et litt anderledes brød.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 24 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Rundstykker med bulgur
Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 13 August 2012 Ingen Kommentarer
Rundstykker av spelt
Disse rundstykkene baker jeg helst til helgefrokost eller spesielle anledninger. Ikke fordi de innebærer mye jobb, men fordi jeg til daglig foretrekker grovbakst. Det meste av pålegg passer, her servert med sprøstekte rødspettefileter og salat.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 15 Mars 2012 1 Kommentar
Mellomgrovt brød
Dette er et brød som er bakt på litt av hvert og mest av det grove melet. Med denne deigmengden baker du enten to små brød eller et stort – for min del ble det ett brød denne gangen.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 27 Februar 2012 Ingen Kommentarer