Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Inger-Annes lammestek
Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.
Mandag, 17 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter i øl
Onsdag, 21 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Fårikål
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Tirsdag, 13 September 2011 30 Kommentarer
Redd urtene før frosten kommer
Det du ikke har brukt opp fra urtekassene og bed i løpet av sommeren, kan tas inn og tørkes. På den måten har du sommerens urter hele året. Over: Tørket oregano fra Sicilia, som ser helt annerledes ut enn den jeg har dyrket. Ingen søndagsfrokost her i huset uten oregano på egget…….mmmmm!
Søndag, 28 August 2011 Ingen Kommentarer
Focaccia
Focaccia er smaken av lange middager, fersk brød til lunsjen og en litt anderledes matpakke dagen etterpå – hvis det er rester igjen da! Jeg liker å lage focaccia av speltmel fordi jeg syns det gir litt mer smak i forhold til vanlig hvetemel. I tillegg gir speltmelet mer luft i focaccia’en og minner meg om slik jeg får den i Italia.
Onsdag, 17 August 2011 Ingen Kommentarer
Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre
Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]
Mandag, 8 August 2011 Ingen Kommentarer
Pannestekt kylling med sitron
Italienske retter er ofte raske og ukompliserte å lage, og fremheves av noen få smaktilsetninger – som imidlertid passer helt perfekt. Her: Kylling, sitron og rosmarin. Er det én kyllingrett – så er det denne.
Onsdag, 3 August 2011 Ingen Kommentarer
Grillet indrefilet av svin
Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.
Fredag, 17 Juni 2011 Ingen Kommentarer