Cajun Kyllingpasta


Cajun Kyllingpasta

Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.

Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Februar 2014   1 Kommentar

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Desember 2012   1 Kommentar

Fritt etter Inger Annes tunfisksalat


Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 November 2012   1 Kommentar

Sursild


Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 18 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Salsa med dijonsennep


Dette er en salsa som smaker kjempegodt. Kan brukes til det meste, for eksempel som tilbehør når du har taco, grillet kjøtt eller som en smakfull dip.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 24 November 2011   Ingen Kommentarer

Eple-chutney



Har du eple-chutney har du det meste og kan sette en spiss på kjøttretten, og sammen med ost har du plutselig en liten dessert eller kveldssnack. Servert til cottage cheese, har du straks et mellommåltid som smaker!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 1 November 2011   Ingen Kommentarer

Scampi m/Avocadosalat


En fantastisk kombinasjon med ingredienser skapt for hverandre; Smaken av grillede skalldyr og hav, salt, søtt og surt, grønnsaker og dressing, perfekt som forrett til det meste som følger av godsaker på grillen. Dette er en av Mariann’s spesialiteter, gjør som henne: Løp og lag!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 16 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Pastasalat med pesto


Pastasalat med pesto er fort gjort og smaker godt med ferskt brød og et glass vin. Denne pastasalaten kan godt overnatte i kjøleskapet og nytes dagen etter den er laget. Pastasalat kan være et godt matpakkealternativ, den passer også godt på koldtbord og som en liten kveldssnack.

1 lite glass pesto
Basilikum
1 rødløk
3-4 tomater
En håndfull oliven (de med sten er saftigst og smaker best)
450 gr pasta – bruk penne eller lignende
Olivenolje + salt

 

Fremgangsmåte:

Kok pastaen og skyll den i kaldt vann. Tilsett pesto. Rør forsiktig.
Finhakk løk. Tomater kuttes i passelige biter. Basilikumen rives – skjærer du den, blir den fort brun i snittflaten.
Bland det hele. Pynt med oliven og hell en skvett god olivenolje over. Strø over en klype salt.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11