Eisbein


Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 November 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Potetbåter


Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 16 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lapskaus


Lapskaus med røkt og fersk svineknoke, sopp og grønnsaker

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 11 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rösti-poteter


Rösti – til stek med saus, eller bare Rösti – mulighetene er mange.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 September 2011   Ingen Kommentarer

Pølser og potet


Superkokkens pølsekveld med stekte poteter.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens Fårikål


Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 13 September 2011   30 Kommentarer

Gratinerte poteter


Gratinerte poteter er som …poteten – den kan brukes til alt. Den kan lages på mange måter, her er en klassisk versjon basert på den franske Gratin Dauphinois

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 23 August 2011   Ingen Kommentarer

Potetsalat til skalldyr


Passer perfekt som tilbehør til ferske reker, krabbe og hummer.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   1 Kommentar

Stekt makrell med rømmesaus


Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 9 August 2011   1 Kommentar

Side 3 av 41234