Eisbein
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.
Fredag, 11 November 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Potetbåter
Potetskrelling er kjipe saker. Jeg dropper det mange ganger – da lager jeg heller potetbåter og strør på litt krydderurter. Mange voksne damer har smaken for denne varianten. Faktisk har det ofte gitt ekstra bonuspoeng til Superkokken.
Søndag, 16 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Lapskaus
Tirsdag, 11 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rösti-poteter
Torsdag, 29 September 2011 Ingen Kommentarer
Pølser og potet
Fredag, 23 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Fårikål
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Tirsdag, 13 September 2011 30 Kommentarer
Gratinerte poteter
Gratinerte poteter er som …poteten – den kan brukes til alt. Den kan lages på mange måter, her er en klassisk versjon basert på den franske Gratin Dauphinois
Tirsdag, 23 August 2011 Ingen Kommentarer
Potetsalat til skalldyr
Lørdag, 13 August 2011 1 Kommentar
Stekt makrell med rømmesaus
Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.
Tirsdag, 9 August 2011 1 Kommentar