Stekt ørret


Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]

Mandag, 14 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i April


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i April.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 4 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Skreisesongen er ennå ikke slutt


Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Ovnsstekte potetbåter med ostesaus


Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 Mars 2012   1 Kommentar

Potetpuré med timian og hvitløk


Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Hønsesuppe


For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 8 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Lammeribbe


Utsøkt festmat: Fersk, lettsaltet og lettrøkt lammeribbe.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 3 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Potet- og purreløksuppe


Vichyssoise som den heter på fransk er en enkel og smaksrik forrett som tradisjonelt spises kald, men kan gjerne spises varm eller lun.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 Desember 2011   1 Kommentar

Hønsefrikassé


Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Side 2 av 41234