Stekt ørret
Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i April
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i April.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 4 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Skreisesongen er ennå ikke slutt
Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Potetpuré med timian og hvitløk
Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Hønsesuppe
For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 8 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Lammeribbe
Utsøkt festmat: Fersk, lettsaltet og lettrøkt lammeribbe.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 3 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Potet- og purreløksuppe
Vichyssoise som den heter på fransk er en enkel og smaksrik forrett som tradisjonelt spises kald, men kan gjerne spises varm eller lun.
Mandag, 26 Desember 2011 1 Kommentar
Hønsefrikassé
Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.
Mandag, 12 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar